Home > Application Error > Application Error Access _layouts Areanavigationsettings Aspx

Application Error Access _layouts Areanavigationsettings Aspx

But I get a runtime error when I try to access Site C content & structure page. I have created replica of these servers with ip (11.11.11.11 and 22.22.22.22). Force Microsoft Word to NEVER auto-capitalize the name of my company Why can a Gnome grapple a Goliath? Are you getting the same results? –Alvmad Oct 9 '13 at 12:12 I have restored this site from the backup which we have recovered after server crash. useful reference

I did find a solution: I'm able to navigate to the Navigation Settings Page on the root site but not any sub sites. Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Try again? The service desk then decided to move the user back into the original OU to try and rectify the issue.   My question is: Now that the user is back in the check this link right here now

I am trying to build a migration path for several sites to move them from the SharePoint 2010 mode site collection and application to existing, already running 2013 mode site collections Sign up, tune into the things you care about, and get updates as they happen. The next step if that doesn't work, is to try creating a new login for SQL logging access to use SQL authentication instead of Windows.

  • Es erscheint die herkömmliche Fehlermeldung mit einer Correlation ID.
  • All rights reserved.
  • Is there any guide or some pointer on where and what to clean up to get back my hard disk space?

    0 0 09/04/13--09:53: infinite loop on log in with
  • Subtraction with negative result Extracting text from file and output the line into a file Is it unethical to get paid for the work and time invested in thesis?
  • Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We
  • So the question is, how can I export and then import to a different location?  Thanks.

    0 0 09/04/13--14:04: Error reinstalling sp2013 - Cannot connect to database master at sql
  • The site was working fine until last week and I can't figure out the change the caused this error.
  • Find a topic you’re passionate about, and jump right in.
  • On activation, the Feature pulls your sitelanguage (not the Regional Setting) and creates all the libraries based on it.
  • After that run Visual upgrade..

Learn more Hmm, there was a problem reaching the server. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Keep in mind that giving access to the separate application supporting the 2010 format is largely moot since only a subset of sites are bound to me migrated to 2013, and After doing that I came to know the exact line number at which I was getting this NullReferenceException.

Privacy Policy Site Map Support Terms of Use Fragen zu Office 365, SharePoint oder Nintex? After it fails i get this error User Profile Application: SynchronizeMIIS encounters an exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.     at Microsoft.Office.Server.UserProfiles.UserProfileImportJob.<>c__DisplayClass2.b__1()     at Microsoft.SharePoint.SPSecurity.<>c__DisplayClass5.b__3() Since this is now the root site but before the migration it was a subsite I thought this might be causing the problem. Read More Here Additional Steps Taken I've installed and run SharePoint Manager, and the sites in question, I've double checked that the __PagesListId are properly mapped.

Any ideas on how to get Navigation working? If I add multiple custom properties of type "HTML", then only the first one retains the value on the edit screen. If still is not working create a new Web Application and Publishing Top level site Site collection. I may have find the culprit.

I have three sub-sites (Site A, Site B, and Site C) under a main site collection in SharePoint 2010. yes no add cancel older | 1 | .... | 169 | 170 | 171 | (Page 172) | 173 | 174 | 175 | .... | 825 | newer HOME I had to keep the Site Output Cache disabled to Navigation to work ) Share this:TwitterFacebookLike this:Like Loading... I made sure I didn't add any custom feature recently also all features are shared between the three sites so if the problem was from a feature shouldn't it show in

Are OS languages Pack required before installing the SharePoint Language Pack? see here Nach dieser Anpassung lies sich die Navigation der SubWebs wieder korrekt öffnen. Search for: Recent Entries How to enable PowerShell remoting to execute tasks remotely inSharePoint SharePoint 2013 SP1 installation failing with event id: 1000, "Faulting application name: MsiExec.exe" SharePoint 2013 - Couldnt asked 2 years ago viewed 637 times active 2 years ago Related 0Error while export of site in a unattached content database1Facing issue while accessing Navigation Setting link on SharePoint 20101Error

Sign up Have an account? My girlfriend has mentioned disowning her 14 y/o transgender daughter Why can a Gnome grapple a Goliath? I'll take your advise and proceed with seeing if I can do this. –Quinn Johns Dec 17 '12 at 20:41 add a comment| up vote 2 down vote The Pages library this page Success!

possible .. I have attached the screen shot of error which I am getting in Navigation Page (i.e. _layouts/AreaNavigationSettings.aspx) of SharePoint site. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

Nach längerer Recherche konnten wir die Ursache ausfindig machen. Öffnet man die Navigationseinstellungen auf der Root SiteCollection, sieht man im Abschnitt „Globale Navigation" die Selektion bei „Dieselben Navigationselemente wie für die

at Microsoft.SharePoint.Publishing.Internal.CodeBehind.AreaNavigationSettingsPage.GetInheritedNavigationCaption(StandardNavigationSettings settings) at Microsoft.SharePoint.Publishing.Internal.CodeBehind.AreaNavigationSettingsPage.OnLoad(EventArgs e) at System.Web.UI.Control.LoadRecursive() at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e) at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) at System.Web.UI.Page.ProcessRequest() at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) Best regards ! This seemed to have fixed the issue. We need a webapplication to be accessible to both these thrid party users AND internal AD users.

Regards Gireesh Painuly 0 0 09/04/13--10:57: Design Manager fails to create a pre-installed look Contact us about this article SharePoint 2013 August 2013 CU Enterprise Edition. On the new, separate application supporting the 2010 format content, I tried both NTLM and Kerberos authentication, but no luck. Join the conversation Add your thoughts about any Tweet with a Reply. Get More Info Sign up » Close Sign up for Twitter Not on Twitter?

Close Embed this Tweet Embed this Video Add this Tweet to your website by copying the code below. Diese lassen sich jedoch auf der Root SiteCollection öffnen, nicht aber auf SubWebs. So as I went into the root site's Navigation Settings Page I noticed that "Display the same navigation items as the parent site" was selected. I have tested giving the search application pool account local admin right but didnt make any difference.

But hopefully that's not the issue, as I don't have access to the SQL server and will have to request someone to make the changes.

0 0 09/04/13--03:06: Sharepoint, AD The exported site is based on the template SPSREPORTCENTER#0 but the destination site is based on the template BICenterSite#0  [I'm 99% sure it said BICenterSite#0] The background is: I migrated a The installation script used to install and create the search service originates from this link: http://www.toddklindt.com/blog/Lists/Posts/Post.aspx?ID=378 and I receive the error message after running $clone.Activate(). Farm Account must have Log on Locally rights.

Thank you for your help, Craig Marked as answer by Craig Wales Friday, March 06, 2015 3:36 PM Friday, March 06, 2015 3:36 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an The new site collection works in 2010, mostly (see below). It shows that there are 0 hits and 0 unique visitors daily and monthly from the beginning. I set Claims Auth on the new application through PowerShell and didn't get any errors; Central Admin reports Claims Auth on the new application.

My girlfriend has mentioned disowning her 14 y/o transgender daughter How to handle spending money for extended trip to Europe without credit card?