Home > Altiris Error > Altiris Error With Token Replacement

Altiris Error With Token Replacement

Nick, May 19, 2005 #16 JAustgen Site Administrator (Ex-SQL Savant) Your errors and solutions'll help a lot of folks, Larry. They should remain there even after a failed image attempt. Already committed. An example of using the Tokens is using the name in the Altiris Console as the new Computer Name: [UserData] ComputerName=%NAME% Another place where this feature comes in handy is the Source

I can't be the first bloke having this problem in the universe?!! ...... JAustgen, May 14, 2005 #11 LarryDay New Member =================================================== REM Token Replacement Task for Sysprep.inf REM Replacetokens .\scripts\SYSPREP.TXT .\temp\%ID%.INF FIRM Copy F:\temp\%ID%.INF PROD:temp\SYSPREP.INF =================================================== …%ID%.BAT file is successfully being created…correctly! A bat file that has the %ID% prefix of the workstation the script is running against and a inf with the same %ID% prefix in the express\temp directory. For my case the node "profile" isnt a node, so i just used the title which is the user's name anyway. https://support.symantec.com/en_US/article.TECH26272.html

Yes, the Sysprep.inf file IS in the Scripts directory... If I use a token such as [current-date:custom:?], the PDF is generated with the value ? Log in or register to post comments Comment #3 Draven_Caine CreditAttribution: Draven_Caine commented July 30, 2011 at 12:51am I also ran into this issue with Panels, my profile page and I The format I am using for the webform token is: [webform:webform-val-field] If I use a static value, the error is not generated and the PDF is generated with the static value

Stay logged in Altirigos Home Forums > Migration > Migrations > Home Home Quick Links Recent Activity What's New? In my results the .BAT file gets removed. LarryDay, May 17, 2005 #13 cocodmonkey New Member Token replacement list Does anyone have a list, or know where I can get one, of all the tokens used by Alltiris. Again, thanks for the assistance so far.

However, I need these servers to come up and work properly using DHCP (we TEAM them, like most other accounts). But on this occasion, such is not the case. Nieuws Over Downloads PepperCrew Members Replacing a network card of a DC (Virtual Machine) German warning in Dutch OS Tips for using SysPrep with Altiris Filed in: Remko Weijnen Add comments More hints The Sysprep folder is populated with some default answer files, named standard.inf: So I assumed it would select the answer file based on the selected OS version.

Deselect “Automatically perform configuration task after completing this imaging task”: The system disk image must be the last one restored and there you enable both configuration options: (Don’t forget to select As a general rule you should grab the deploy.cab from the install media (in the Support folder). The second line, though it looks like a comment is actually interpreted by the Deployment Server as command to do the actual customization of the SYSPREP.INF file. Log in or register to post comments Comment #5 wizonesolutions CreditAttribution: wizonesolutions commented November 3, 2011 at 11:05pm Title: Undefined index: 2 in webform_tokens_tokens() » Token replacement fails if Webform submission

I can't reproduce the problem with the latest code. https://www.drupal.org/node/1220290 Please try the request again. I receive the following error when generating a PDF if any of the field values are set to a webform token: Notice: Undefined index: 2 in webform_tokens_tokens() (line 95 of /sites/all/modules/webform_tokens/webform_tokens.module). Submit a False Positive Report a suspected erroneous detection (false positive).

If anyone else is experiencing a similar issue, please let me know. http://svbuckeye.com/altiris-error/altiris-error-4.php HELP!! LarryDay, May 14, 2005 #8 LordofthePatch Site Administrator I know this might be nitpicky, but you say that your sysprep.inf file is in the Scripts folder, however in the Replacetokens line JAustgen, May 14, 2005 #7 LarryDay New Member Still working it...will try again on Monday.

LordofthePatch, May 13, 2005 #4 Nick Altiris/AppSense Guru Larry, I just copied your script and ran it against a laptop in my environment and it worked ok. ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.8/ Connection to 0.0.0.8 failed. Only the Replacetokens line is not working. http://svbuckeye.com/altiris-error/altiris-error-53.php Another Post on the Altiris site said to leave the slash out...that is a mistake, and the FIRM will fail!

Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Threads More... We also got the 2nd production server subnet working with the RDP server...the DHCP Helper was defined properly on the Black Diamond switches/routers, but we needed to set the "Delay" at If so this may already be fixed.

Note: if you use the HP branded version of Altiris a simple User Tokens Editor is included in the Tools | HP Tools menu.

Or is this a possible "syntax error" type of problem I am having, with case and capitalization on file names or something similarly easy that I am missing? Try these resources. The word PROD must be CAPITALIZED! The variables ARE case-sensitive, and you should use all caps for them.[/font] [font="]REM Token Replacement Task for Sysprep.inf file[/font] [font="]REM Replacetokens .\temp\SYSPREP.TXT .\temp\%ID%.INF[/font] [font="]FIRM Copy F:\temp\%ID%.INF PROD:\sysprep\sysprep.inf[/font] Nick, Mar 13, 2005

Links PepperByte Crew Members Andy Barendregt (26) Bob Gross (6) Daniel de Zoete (17) Daniel Nikolic (46) Esther Barthel (2) Former PepperCrew (15) Goverdien den Braven (1) Hendricus Kramer (19) Ingmar I am using the following versions of modules: Fill PDF 7.x-1.x-dev Token 7.x-1.0-beta7 Webform Tokens 7.x-1.x-dev Thank you!Files: CommentFileSizeAuthor #4 webform_tokens_1329974_handle_empties.patch811 byteswizonesolutions Comments Comment #1 wizonesolutions CreditAttribution: wizonesolutions commented November 3, Thank you for including your module versions! Check This Out Log in or register to post comments Comment #2 Cray Flatline CreditAttribution: Cray Flatline commented July 25, 2011 at 9:32am No, it happens with any user.

Multiple Disks By default Altiris will only create or deploy an image of the first disk.